پیش از پرداختن به معرفی بهترین نوع کنجد برای مصرف بهتر است نخست با انواع کنجد و خواص هر یک از آن ها به طور مختصر آشنا شویم.
آشنایی با انواع کنجد و خواص هر یک
به طور کلی کنجد را می توان در سه دسته کنجد سفید، کنجد سیاه و کنجد قهوه ای دسته بندی کرد.
هر یک از انواع کنجد دارای خواص ویژه ای بوده و به شکل های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد.
کنجد سیاه که یکی از پر طرفدارترین انواع کنجد است و غالبا در چین و آسیای جنوبی کشت می شود، در مقایسه با دو نوع دیگر از طعم و رایحه قوی تری برخوردار می باشد.
این در حالی است که کنجد سفید و قهوه ای را در بسیاری از نقاط کشت کرده و مورد استفاده قرار می دهند.
کنجد سیاه دارای خواص بی نظیری همچون حفظ سلامت قلب، کاهش فشار خون، پیشگیری از سرطان، رفع کم خونی و… است.
همه این خواص دست به دست هم داده و کنجد سیاه را به نمونه ای از بهترین نوع کنجد برای مصرف تبدیل نموده اند.
کنجد سفید نیز که طرفداران بسیاری دارد، از خواص قابل توجهی برخوردار می باشد که از جمله مهم ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
افزایش عمر
رشد کودکان
تقویت قوای جنسی
نرم کردن روده و معده
کاهش کلسترول خون
❗❗به دلیل طعم خاص کنجد ممکن است از آن خوشتان نیاید ولی شما می توانید از فراوردهای کنجدی مانند ارده و حلوا ارده که طعم بهتری دارند و یا در پخت غذاهای خود از روغن کنجد استفاده کنید برای خرید ارده و حلوا ارده و روغن کنجد به فروشگاه کنجد لند مراجعه کنید.❗❗
کنجد قهوه ای که یکی دیگر از انواع پر طرفدار کنجد است، به دلیل بهره مندی از خواص متعدد و متنوعی همچون:
رشد مو و حفظ سلامت آن
حفظ شادابی و سلامت پوست
تقویت قوای جسمی و افزایش انرژی
کاهش استرس و اضطراب
تقویت سیستم ایمنی بدن
مقاوم سازی استخوان
و… به یکی از بهترین نوع کنجد برای مصرف تبدیل شده است.
یکی از پر تکرارترین سوالاتی که ذهن بسیاری از خوانندگان این مطلب را به خود درگیر می کند، این است که بهترین نوع کنجد برای مصرف کدام است؟ اگر شما هم به این دسته از افراد تعلق دارید، تا پایان با ما همراه باشید.
معرفی بهترین نوع کنجد برای مصرف
بهترین کنجدهای موجود در بازار کنجد جهرم فارس، استرآباد گرگان و کنجد وارداتی از کشور پاکستان می باشد.
لازم به ذکر است که هر یک از این کنجدها ویژگی های متعدد و متنوعی داشته و به تبع طرفداران خاص خود را دارند.
یکی از بهترین نوع کنجد برای مصرف کنجد استرآباد گرگان است. این کنجد که دارای طعمی شیرین است، تنها در فصل هایی خاص و به طور محدود به بازار ارائه می گردد.
کنجد استرآباد حساسیت فراوانی به دمای بالا داشته و از همین رو در طی فرآیندهای تولید فرآورده های کنجدی با تغییر رنگ شدید مواجه می گردد.
لازم به ذکر است که کدر شدن رنگ کنجد استرآباد تاثیری در طعم و خواص آن نداشته و تنها ظاهر آن را تحت تاثیر قرار می دهد.
کنجد جهرم فارس که به وفور در بازار یافت می شود، از رنگ و مزه ای مشابه کنجد استرآباد گرگان برخوردار بوده و در تهیه بیشتر فرآورده های کنجدی مورد استفاده قرار می گیرد.
از همین رو به عقیده بسیاری از افراد بهترین نوع کنجد برای مصرف کنجد جهرم فارس است.
کنجد وارداتی از کشور پاکستان از ته مزه خاصی برخوردار بوده و نقش قابل توجهی در تهیه محصولات کنجدی شهرهایی نظیر قم دارد.
این نوع کنجد بر خلاف سایر کنجدها در مقابل افزایش دما تغییر رنگی از خود نشان نداده و به دلیل برخورداری از رنگ شفاف مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفته است.
کنجد پاکستان را به عنوان نمونه ای از بهترین نوع کنجد در کنار شیره مصرف می نمایند.