دسته‌بندی نشده

تفاوت کنجد سیاه و سفید چیست؟

تفاوت کنجد سیاه و سفید

تفاوت کنجد سیاه و سفید چیست؟

بهتر است پیش از پرداختن به بررسی تفاوت کنجد سیاه و سفید، نخست با این دو نوع کنجد به طور کامل آشنا شده و خواص هر یک را معرفی کنیم.

کنجد لند عرضه کننده محصولات کنجدی اصل از اردکان

کنجد لند در زمینه محصولات کنجدی فعال است شما می‌توانید با مراجعه به فروشگاه کنجد لند از محصولات ما دیدن کنید.

آشنایی با کنجد سیاه، کنجد سفید و خواص هر یک

کنجد که بسیاری از افراد آن را با عناوین دیگری همچون سمسم و جلجلان نیز می‌شناسند، یکی از پر خاصیت ترین دانه های روغنی گیاهی است که به دلیل برخورداری از خواص شگفت انگیز به یکی از پر طرفدارترین دانه های روغنی در میان مردم تبدیل شده است.

دانه های کنجد در عین کوچک بودن، بسیار مقوی هستند.

خواص بی نظیر کنجد برای سلامت بدن، سلامت قلب، پیشگیری از ابتلا به بیماری های مختلف، درمان بیماری های گوناگون، سلامت پوست و مو، تناسب اندام و… همه و همه دست به دست هم داده اند تا کنجد به یکی از پر مصرف ترین دانه های روغنی در دنیای امروز تبدیل گردد.

گفتنی است که این دانه مغذی در سه رنگ سفید، سیاه و قهوه ای موجود می باشد.

تفاوت کنجد سیاه و سفید و قهوه ای موجب شده است که بسیاری از افراد در حین خرید سر در گم شده و در انتخاب پر خاصیت ترین نوع کنجد با مشکل مواجه گردند.

از همین رو ما بر آن شدیم که در ادامه ضمن معرفی کنجد سیاه و سفید و خواص آن ها، به بررسی تفاوت کنجد سیاه و سفید به عنوان دو نمونه از پر خاصیت ترین انواع کنجد پرداخته و شما را از سردرگمی نجات دهیم!

کنجد سیاه و خواص شگفت انگیز آن

کنجد سیاه و خواص شگفت انگیز آن

یکی از قدیمی ترین و در عین حال مقوی ترین ادویه هایی که استفاده از آن از گذشته های دور تاکنون در میان مردم رواج داشته است، کنجد سیاه می باشد.

این نوع کنجد که در مقایسه با کنجد سفید عطر و طعم قوی تری دارد، سرشار از مواد مغذی گوناگون است.

کنجد سیاه به دلیل برخورداری از خواص متعدد و متنوع طرفداران بسیاری دارد.

شما با خوردن کنجد سیاه می توانید گامی بلند در راستای لاغری برداشته و به اندامی ایده آل دست پیدا کنید. ا

ین غله محبوب طبعی گرم و تر داشته و سرشار از مس، سیلیس، فسفر، منیزیم، کلر، آهن، کلسیم و… می باشد.

استفاده از کنجد سیاه به آن دسته از افرادی که کشتی گیر یا وزنه بردار هستند، توصیه می گردد.

همچنین افرادی که از چربی بالا رنج می برند، می توانند با استفاده از کنجد سیاه به حل مشکل خود بپردازند. از جمله مهم ترین خواص کنجد سیاه می توان به خاصیت ضد پیری، پیشگیری از ابتلا به دیابت، کاهش فشارخون، تقویت سلامت قلب و بدن، درمان کم خونی و… اشاره نمود.

شاید برایتان جالب باشد که کنجد سیاه در عین برخورداری از خواص بی نظیر، مضراتی نیز دارد.

از جمله مهم ترین مضرات کنجد سیاه می توان به ابتلا به سرطان روده، افزایش وزن ناسالم، ابتلا به دیورتیکولیت، اسهال و… اشاره نمود.

کلیه این موارد تنها در اثر زیاده روی در مصرف کنجد سیاه بروز می یابد.

کنجد سفید و خواص متعدد آن

 

کنجد سفید و خواص متعدد آنکنجد سفید یکی از کاربردی ترین انواع دیگر کنجد است که بهره مندی آن از خواص دارویی و غذایی بی نظیر موجب محبوبیت آن در میان افراد شده است.

این نوع کنجد از ارزش غذایی فوق العاده بالایی برخوردار بوده و به سادگی و بدون دردسر در ایران و کشورهای شرقی و غربی کشت می گردد.

شاید برایتان جالب باشد بدانید که با مصرف هر 100 گرم کنجد سفید، 573 کیلو کالری دریافت خواهید کرد که شامل چربی مفید، نیاسین، تیامین، انواع ویتامین، فیبر، منگنز، مس، آهن، منیزیم و… می باشد.

بدون شک این مواد نقش قابل توجهی در پیشگیری از ابتلا به بیماری ها و درمان آن ها دارند.

مواد مقوی و مغذی موجود در کنجد سفید نقش حائز اهمیتی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارند.

درمان درد استخوان و آرتروز، لاغری، رفع مشکلات گوارشی و یبوست، تقویت اعصاب، تقویت عضلات، افزایش انرژی، درمان کم خونی، رشد و تقویت مو، درخشش و زیبایی پوست و… همه و همه نمونه هایی از خواص بی شمار کنجد سفید می باشد.

حال که با کنجد سیاه، کنجد سفید و خواص بی شمار هر یک از این دانه های پر خاصیت آشنا شدیم، زمان آن فرا رسیده است که به بحث در رابطه با تفاوت کنجد سیاه و سفید بپردازیم.

اگر شما هم قصد آشنایی با تفاوت کنجد سیاه و سفید را دارید، تا پایان مطلب با ما همراه باشید.

شاید دوست داشته باشید بدونید که کنجد سیاه رو چگونه مصرف کنید .برای دیدن مقاله روی لینک زیر کلیک کنید?

تفاوت کنجد سیاه و سفید در چیست؟

 

آشنایی با کنجد سیاه، کنجد سفید و خواص هر یک

آیا تا به حال به این موضوع اندیشیده اید که تفاوت کنجد سیاه و سفید چیست و مصرف کدام یک بهتر است؟

واضح ترین تفاوت کنجد سیاه و سفید وجود تفاوت در رنگ آن ها است.

شاید برایتان جالب باشد بدانید که این تفاوت رنگ از عدم خارج نمودن دانه های کنجد سیاه از غلاف ناشی می شود. این در حالی است که به منظور تهیه کنجد سفید غلاف آن را جدا می کنند و دانه سفید رنگ داخلی را مورد استفاده قرار می دهند.

لازم به ذکر است که خارج کردن غلاف کنجد یا به اصطلاح عامیانه پوست گرفتن آن، علاوه بر این که موجب ایجاد تغییر در طعم آن می شود، زمینه تغییر در ارزش غذایی آن را نیز فراهم می سازد. بنابراین می توان گفت که بهترین نوع کنجد، کنجد سیاه است.

یک تفاوت کنجد سیاه و سفید وجود مقادیر بیشتر کلسیم در ساختار دانه های سیاه رنگ در مقایسه با دانه های سفید رنگ می باشد.

کنجد سیاه به دلیل برخورداری از غلاف دارای مواد مغذی بیشتری است. این در حالی است که خارج نمودن کنجد از غلاف موجب از دست رفتن مقادیر فراوانی از خواص این دانه خواهد شد.

گفتنی است که دانه های سیاه رنگ از آن جا که از غلاف خارج نشده اند و حاوی پوسته هستند، تا حدود تلخ هستند. البته این تلخی آزار دهنده نبوده و فرد به راحتی می تواند آن را تحمل کند. این در حالی است که کنجد سفید طعم شیرین تر و دلچسب تری دارد.

تفاوت کنجد سیاه و سفید در طبخ غذاهای مختلف از دیگر تفاوت های این دو خوشمزه پر خاصیت محسوب می شود. گفتنی است که کنجد سیاه را غالبا در طبخ غذاهای شرق آسیا مورد استفاده قرار می دهند.

این در حالی است که استفاده از کنجد سفید بیشتر در غذاهای غربی نظیر نان همبرگرهای آمریکایی رایج می باشد. لازم به ذکر است که کنجد سیاه در مقایسه با نوع سفید بافت تردتری داشته و از همین رو دارای طعمی متفاوت است.

جالب و در عین حال لازم است بدانید که عمده تفاوت کنجد سیاه و سفید به ظاهر آن ها بر می گردد.

اگرچه تفاوت کنجد سیاه و سفید از طعم آن ها نیز ناشی می شود، اما این تفاوت کنجد سیاه و سفید به قدری نیست که استفاده از این دو نوع کنجد به جای یکدیگر را با محدودیت مواجه کند.

بنابراین با وجود تفاوت کنجد سیاه و سفید امکان استفاده از آن ها به جای یکدیگر میسر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *