دسته‌بندی نشده

چگونه کنجد سیاه را مصرف کنیم؟

طریقه مصرف کنجد سیاه

فروشگاه کنجدلند ارائه کننده‌ی بهترین فراورده های کنجدی در شهر یزد

کنجد سیاه یکی از پر طرفدارترین و در عین حال پر خاصیت ترین ادویه هایی است که سرشار از پروتئین بوده و استفاده از آن خواص بی نظیری برای سلامت بدن به دنبال دارد.

از جمله مهم ترین خواص کنجد سیاه می توان به خاصیت شگفت انگیز ضد پیری، پیشگیری از پوکی استخوان، سلامت قلب، مقابله با سرطان، تثبیت فشارخون و… اشاره کرد.

یکی از پر تکرارترین سوالاتی که از جانب بسیاری از افراد مطرح می شود، سوال درباره طریقه مصرف کنجد سیاه است.

به راستی کنجد سیاه را باید چگونه استفاده کنیم؟

طریقه مصرف کنجد سیاه چگونه است؟

به عقیده کارشناسان و متخصصان تغذیه کنجد سیاه باید به صورت پوست کنده نشده مورد استفاده قرار بگیرد.

به عقیده این کارشناسان کنجد منبع غنی پروتئین و آهن گیاهی بوده و استفاده از آن به کلیه افراد به ویژه افراد مبتلا به فقر آهن، افراد مبتلا به بیماری های قلبی، خانم های باردار و شیرده توصیه می گردد.

گفتنی است که برخی عادات اشتباه در طریقه مصرف کنجد سیاه موجب می شود که حجم زیادی از خواص این ادویه بی نظیر از بین رفته و به بدن انسان نرسد.

بسیاری از افراد بر این باورند که کنجد سیاه برای مصرف مناسب نیست، از همین رو پوست آن را جدا کرده و سپس کنجد بدون پوست را که همان کنجد سفید است، مورد استفاده قرار می دهند.

لازم به ذکر است که این طریقه مصرف کنجد سیاه درست نیست.

جالب و در عین حال لازم است بدانید که کنجد سیاه ضمن برخورداری از طعمی بی نظیر، سرشار از 54 ماده مغذی است.

این در حالی است که کنجد سفید فاقد بسیاری از این مواد بوده و در مقایسه با کنجد سیاه ارزش غذایی کمتری دارد.

1 نظر در “چگونه کنجد سیاه را مصرف کنیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *