دسته‌بندی نشده

مضرات کنجد سیاه

مضرات کنجد سیاه

آشنایی با عوارض و مضرات کنجد سیاه

اگرچه کنجد سیاه یکی از مقوی ترین و پر خاصیت ترین دانه های روغنی است که طرفداران زیادی نیز دارد، اما بی شک زیاده روی در استفاده از آن می‌تواند عوارض متعدد و متنوعی را به دنبال داشته باشد.

آشنایی با این عوارض می تواند فرد را از مصرف بی رویه و بدون وقفه کنجد سیاه بازداشته و بدین ترتیب از سلامت وی حفاظت نماید.

از همین رو بر آن شدیم که در ادامه به معرفی و بررسی مضرات کنجد سیاه بپردازیم.

 

1. اضافه وزن ناسالم و چاقی

 

اضافه وزن ناسالم و چاقی

 

استفاده بیش از اندازه از کنجد سیاه می تواند دردسرهای زیادی را برای افراد مبتلا به چاقی و دیابت به دنبال داشته باشد.

از همین رو به این دسته از افراد توصیه می شود که در مصرف کنجد و فرآورده های کنجدی جانب احتیاط را رعایت نمایند.

دانه ای کنجد اگرچه بسیار سبک هستند، اما از کالری و چربی اشباع بالایی برخوردار می باشند.

شاید برایتان جالب باشد بدانید یک مشت از این دانه ها که معادل 100 گرم از آن ها است، حاوی 590 کالری است. این مقدار کنجد دارای 8 گرم چربی اشباع بوده و 40 درصد از مصرف مجاز روزانه را در بر می گیرد.

بنابراین استفاده بیش از اندازه کنجد فرآورده های آن زمینه افزایش وزن ناسالم را فراهم می سازد.

 

👩‍🌾👩‍🌾با سر زدن به فروشگاه کنجد لند می توانید بهترین و با کیفیت ترین محصولات کنجدی را خریداری کنید.👨‍🌾👨‍🌾

 

2.بروز واکنش های حساسیتی

بروز واکنش های حساسیتی

 

بروز واکنش های حساسیتی یکی دیگر از مهم ترین مضرات کنجد سیاه می باشد.

افرادی که به کنجد سیاه و فرآورده های آن حساسیت دارند، ممکن است به حساسیت های گوناگونی نظیر مشکلات گوارشی، آبریزش بینی، التهاب چشم و… مبتلا گردند.

اگر شما هم به این دسته از افراد تعلق دارید، از خوردن کنجد و فرآورده های آن جدا بپرهیزید.

 

چگونه کنجد سیاه را مصرف کنیم؟
حتما بخوانید

 

3.افزایش خطر ابتلا به سرطان روده

افزایش خطر ابتلا به سرطان روده

 

یکی از مهم ترین مضرات کنجد سیاه بروز التهاب و آسیب روده بزرگ و در نتیجه افزایش احتمال خطر ابتلا به سرطان روده است.

استفاده بیش از اندازه از کنجد سیاه می تواند زمینه ساز ایجاد آسیب در روده ها گردد که بیماری های بسیار کشنده ای نظیر سرطان روده را به دنبال دارد.

 

4.ابتلا به عفونت آپاندیس

 

ابتلا به عفونت آپاندیس

عفونت آپاندیس یکی از مهم ترین مضرات کنجد سیاه است که غالبا در زمان زیاده روی در مصرف رخ می دهد. البته لازم به ذکر است که بروز عفونت آپاندیس در اثر استفاده بیش از اندازه از کنجد سیاه عارضه شایعی نبوده و به ندرت رخ می دهد.

 

5.افزایش خطر ابتلا به دیورتیکولیت

 

افزایش خطر ابتلا به دیورتیکولیت

 

یکی دیگر از مضرات کنجد سیاه ایجاد دیورتیکولیت و در نتیجه اثرگذاری منفی بر سلامت روده بزرگ می باشد.

دیورتیکولیت نوعی مشکل خاص پزشکی است که زمینه بروز کیسه های دردناکی در دیواره های داخلی روده بزرگ را فراهم ساخته و بدین ترتیب موجب بروز سرطان روده می گردد.

از جمله مهم ترین نشانه های ابتلا به دیورتیکولیت می توان به یبوست و انقباض و دردهای شکمی اشاره نمود.

 

6.ابتلا به اسهال

 

ابتلا به اسهال

 

از دیگر مضرات کنجد سیاه که در زمان مصرف بیش از اندازه از آن رخ می دهد، می توان به اسهال اشاره نمود.

تحقیقات انجام شده حاکی از آن است که کنجد دارای خاصیت ملین بوده و از همین رو مصرف زیاد آن می تواند موجب ابتلا به شل شدن مدفوع و در مواردی اسهال گردد.

استفاده از کنجد سیاه برای افراد مبتلا به اسهال ممنوع بوده و ممکن است دردسرهای زیادی برای آن ها در پی داشته باشد.

از دیگر مضرات کنجد سیاه می توان به تاثیر آن بر پوست و بروز دانه های پوستی، ریزش مو، سقط جنین، تشدید نقرس و… اشاره نمود.

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.