آشنایی با خواص ارده و شیره انگور

خواص ارده و شیره انگور چیست؟

خواص ارده و شیره انگور بسیار متعدد و متنوع است. این خواص بر هیچ کس پوشیده نبوده و از همین رو اکثر افراد برای بهره مندی از خاصیت های این ترکیب شگفت انگیز به استفاده از آن روی می آوردند. در ادامه به بررسی خواص ارده و شیره انگور در طب سنتی و خواص ارده شیره دکتر خیر اندیش پرداخته و پس از آن خواص ارده و شیره انگور برای لاغری و کاهش وزن و اسهال را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

معجون ارده و شیره انگور که با استفاده از دو ماده اولیه ارده کنجد و شیره انگور تولید می شود، طرفداران زیادی دارد. ارده که یکی از مهم ترین فرآورده های کنجد است، از کوبیده شدن و له شدن دانه های کنجد به دست می آید. این فرآورده کنجدی فاقد هرگونه مواد شیمیایی و غیر شیمیایی بوده و طعم آن به تلخی می زند. سازگار نبودن طعم ارده با ذائقه بسیاری از افراد، آن ها را بر آن داشته است که این فرآورده کنجدی را به همراه شیره انگور، شیره خرما و یا عسل استفاده کنند. بدین ترتیب استفاده از ارده و شیره انگور در میان مردم رواج پیدا کرد.

 

❗❗به دلیل طعم خاص کنجد ممکن است از آن خوشتان نیاید ولی شما می توانید از فراوردهای کنجدی مانند ارده و حلوا ارده که طعم بهتری دارند و یا در پخت غذاهای خود از روغن کنجد استفاده کنید برای خرید ارده و حلوا ارده و روغن کنجد به فروشگاه کنجد لند مراجعه کنید.❗❗

 

خواص ارده و شیره انگور در طب سنتی

 

خواص ارده و شیره انگور در طب سنتی

ارده و شیره انگور یکی از مغذی ترین خوراکی هایی است که استفاده از آن نقش قابل توجهی در سلامت بدن دارد. از جمله مهم ترین خواص ارده و شیره انگور می توان به کاهش وزن و لاغری، درمان ضعف عمومی بدن و… اشاره نمود.

کنجد و شیره انگور که از آن با نام دوشاب نیز یاد می کنند، دو نمونه از مهم ترین ترکیبات برنامه های غذایی سالم به شمار می آیند که نباید ازخواص درمانی آن ها غافل شد. بر اساس آموزه های طب سنتی ارده و شیره انگور به ویژه برای زنان باردار خواص زیادی دارد.

از مهم ترین خواص ارده و شیره انگور در طب سنتی می توان به افزایش حجم عضلات، باز کردن گرفتگی های بدن نظیر انسداد کبد، رفع کم خونی، تقویت قوای جنسی، تسکین درد مفاصل، خلاصی از رطوبت سردی خوردن، خونسازی، تقویت بدن، رفع بیماری های رحم، کمک به رشد موی سر، نرم کردن سفتی ها و ورم های داخلی و… اشاره نمود.

جالب است بدانید که در ساختار ارده و شیره انگور هیچ قند مصنوعی ای وجود ندارد. لازم به ذکراست که این دو خوراکی پر طرفدار هر دو از طبعی گرم برخوردار بوده و از همین رو اگر توسط افراد گرم مزاج مورد استفاده قرار گیرند، زمینه غلیظ شدن صفرای آن ها را تشدید نموده و بدین ترتیب موجب بروز جوش در صورت و بدن می گردند. از همین رو طب سنتی به این دسته از افراد توصیه می کند که در کنار استفاده از ارده و شیره انگور، از میوه های تازه ای که طبیعت سرد دارند، استفاده نمایند.

خواص ارده شیره دکتر خیر اندیش

 

خواص ارده شیره دکتر خیر اندیش

به اعتقاد دکتر خیر اندیش ترکیب ارده با شیره انگور یک غذای مقوی و فوری است. این ترکیب شگفت انگیز موجب بهبود کار فکری شده و از همین رو استفاده از آن به افرادی که کارشان فکری است و نیازمند تمرکز کافی و حافظه قوی هستند، توصیه می شود.

دکترخیر اندیش با توجه به خواص ارده و شیره انگور این معجون بی نظیر را گزینه ای طلایی برای زنان باردار و آن دسته از افرادی می داند که در طول روز کارهای سنگین انجام می دهند. منحصر بودن خواص ارده و شیره انگور موجب شده است که این ترکیب خوشمزه به غذایی مقوی و مغذی برای تمامی افراد تبدیل گردد.

 

خواص ارده و شیره انگور برای لاغری

 

خواص ارده و شیره انگور برای لاغری

ترکیب ارده و شیره انگور سرشار از انرژی است. افرادی که در طول روز با افت انرژی مواجه می شوند، بهتر است به جای خوردن خوراکی هایی که حاوی شیرین کننده های مضر هستند، به استفاده از ارده و شیره انگور بپردازند. خوردن ارده و شیره انگور از آن جهت که سرشار از مواد مغذی و مقوی است، انرژی مورد نیاز فرد را فراهم ساخته و بدین ترتیب موجب سیری وی می شود. در نتیجه فرد در طول  روز کمتر احساس گرسنگی کرده و لاغر می شود.

خواص ارده شیره برای کاهش وزن یکی از مهم ترین خواص این ترکیب دوست داشتنی به شمار می آید. اگر شما هم قصد دارید که در عین دریافت کلیه مواد معدنی مورد نیاز بدن و بدون مواجهه با سوء تغذیه وزن کم کنید، خواص ارده شیره برای لاغری را از یاد نبرید.

 

خواص ارده و شیره انگور برای اسهال

 

خواص ارده و شیره انگور برای اسهال

یکی از مهم ترین خواص ارده و شیره انگور برای سلامتی کمک به بهبود اسهال و تسکین یبوست می باشد. این ماده غذایی تاثیر قابل توجهی در آرام نمودن معده و روده ها داشته و بدین ترتیب از شلی یا سفتی مدفوع جلوگیری به عمل می آورد. به یاد داشته باشید که مصرف بیش از اندازه این ترکیب می تواند موجب ابتلا به اسهال گردد. بنابراین لازم است در زمان مصرف جانب احتیاط را رعایت نموده و به حد کافی استفاده کنید، نه بیش از اندازه. از خواص ارده شیره برای اسهال چشم نپوشید!

 

سایر خواص ارده و شیره انگور

خواص ارده و شیره انگور

همان گونه که پیش تر نیز اشاره کردیم، ارده و شیره انگور در کنار یکدیگر ترکیبی را به وجود می آورند که دارای خواص گوناگون است. ارده و شیره انگور حاوی مقادیر قابل توجهی چربی سالم و آمینو اسید است. این معجون بی نظیر منبع غنی ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن بوده و خوردن مقداری از آن در طول روز انرژی قابل توجهی به فرد می بخشد. از دیگر خواص ارده و شیره انگور می توان به کمک به تنظیم فشارخون و کلسترول، کمک به متعادل سازی هورمون ها، کمک به بهبود وضعیت سلامت پوست، کمک به افزایش جذب مواد مغذی، محافظت از سلامت استخوان ها، کمک به رشد و… اشاره نمود.

انواع ارده

آشنایی با انواع ارده

شاید برایتان جالب باشد بدانید که ارده نیز همچون خرما در انواع متعدد و متنوعی موجود است. آنچه موجب بروز تفاوت در میان انواع ارده شده است، کنجد مورد استفاده در تهیه، مزه، ارزش غذایی، رنگ و… است. کنجد یکی از معدود مواد غذایی است که کشت آن به دلیل برخورداری از خواص بی شمار در سراسر دنیا رایج می باشد. به تبع آن ارده نیز به عنوان یکی از پر خاصیت ترین فرآورده های کنجدی تولید گسترده ای داشته و طرفداران بسیاری دارد.

لازم به ذکر است که تنوع در کنجد به کار گرفته شده در تهیه ارده و نیز ذائقه های مختلف زمینه ای را فراهم ساخته است که روش تهیه ارده از یک کشور به کشوری دیگر متفاوت باشد. آنچه مهم است، این است که ارده خواص غذایی و درمانی منحصر به فردی داشته و از آن جا که سرشار از آنتی اکسیدان، چربی های سالم، پروتئین، کلسیم، آهن، روی، منگنز، فیبر و… است، از ابتلا به بسیاری از بیماری ها جلوگیری کرده و یا به درمان آن ها کمک می کند.

 

❗❗به دلیل طعم خاص کنجد ممکن است از آن خوشتان نیاید ولی شما می توانید از فراوردهای کنجدی مانند ارده و حلوا ارده که طعم بهتری دارند و یا در پخت غذاهای خود از روغن کنجد استفاده کنید برای خرید ارده و حلوا ارده و روغن کنجد به فروشگاه کنجد لند مراجعه کنید.❗❗

 

همان گونه که پیش تر نیز اشاره کردیم، ارده در انواع گوناگونی موجود می باشد. در ادامه به معرفی انواع ارده در ایران و بررسی ویژگی های هر یک از آن ها خواهیم پرداخت.

  • ارده سنتی

جالب و در عین حال لازم است بدانید که دو استان بوشهر و یزد دو استانی هستند که در تهیه انواع ارده پیشرو و پیشتاز هستند. البته این بدان معنا نیست که سایر استان ها هیچ فعالیتی در این زمینه ندارند و تولید ارده تنها مختص به این دو استان است. بلکه به این معنا است که این دو استان گوی سبقت را از رقبا ربوده و از آن جا که قدمت قابل توجهی در تولید فرآورده های کنجدی دارند، مورد توجه ویژه قرار گرفته اند.

گفتنی است که ارده تولید شده در این دو استان تفاوت های چشمگیری با یکدیگر دارند. بی شک هر یک از انواع ارده تهیه شده در استان های مذکور طرفداران خاص خود را دارد. وجود این تفاوت ها موجب شده است که انواع ارده سنتی را در دو گروه تقسیم بندی نمایند که عبارتند از:

  • ارده سنتی بوشهر

در تهیه ارده سنتی بوشهر که اصالت آن به شهرستان دشتستان بر می گردد، از کنجد بو داده استفاده می کنند. بدین منظور ابتدا پوست کنجد را گرفته و آن را وارد تنور می کنند تا تفت بخورد. سپس فرآیند ارده گیری را از کنجد پوست گرفته و تفت خورده آغاز می نمایند. لازم به ذکر است که این نوع از انواع ارده با استفاده از کنجد ایرانی تهیه می شود. این کنجد به دلیل برخورداری از کیفیت بالا قیمت بیشتری داشته و بدین ترتیب ارده حاصل از آن نیز گران تر است.

ارده سنتی بوشهر ضمن برخورداری از عطر و بویی دلپذیر، رنگ طلایی و ماندگاری بالایی داشته و از همین رو بسیار محبوب است.

  • ارده سنتی بوشهرارده سنتی یزد

یزد قطب تولید ارده سفید در سراسر کشور به شمار می آید. بسیاری از افراد یزد را با ارده هایش می شناسند! به منظور تهیه ارده سنتی یزد کنجدها را سفید نموده و سپس آن ها را راهی سنگ آسیاب می کنند تا در نهایت ارده تولید گردد. لازم به ذکر است که در تهیه ارده سنتی یزد کنجدها را تفت نمی دهند. ارده به دست آمده در این روش سفید مایل به کرم رنگ است.

کنجد به کار گرفته شده در تهیه ارده سنتی یزدی غالبا پاکستانی، سودانی و یا افغانستانی می باشد. از همین رو قیمت این ارده کمتر از ارده بوشهری است.

ارده سنتی یزد

  • ارده دو آتیشه

یکی دیگر از انواع ارده، ارده دو آتیشه است که تولید آن در سراسر ایران رواج دارد. ارده دو آتیشه در جنوب ایران با استفاده از کنجد ایرانی و در سایر شهرها با استفاده از کنجد پاکستانی و سودانی تهیه می شود. ارده دو آتیشه که یکی از پر طرفدارترین انواع ارده به شمار می آید، به رنگ قهوه ای سوخته بوده و رگ تلخ خاصی دارد. گفتنی است که این نوع ارده از نظر ارزش غذایی تفاوت قابل توجهی با دیگر انواع ارده ندارد.

جالب است بدانید که در زمان تهیه ارده دو آتیشه، کنجد را دو بار در تنور تفت می دهند و به همین دلیل این نوع ارده را تحت عنوان ارده دو آتیشه نامگذاری می کنند. لازم به ذکر است که قیمت این نوع ارده کمی گران تر از انواع ارده سنتی است.

ارده دو آتیشه

  • ارده سبوس دار

ارده سبوس دار که آن را با نام ارده سیاه نیز می شناسند، یکی دیگر از انواع ارده است که استفاده از آن اغلب به دلیل برخورداری از خواص طبی رواج دارد. استفاده از این ارده به افرادی که از ناراحتی های گوارشی و یا دردهای روماتیسمی رنج می برند، توصیه می شود.

گفتنی است که قیمت ارده سبوس دار در مقایسه با انواع ارده بیشتر بوده و رنگ آن به دلیل وجود مقادیر فراوانی سبوس تیره است.

 

ارده سبوس دار

  • ارده طعم دار

ارده های طعم دار دسته ای از انواع ارده هستند که با استقبال بی نظیر مردم رو به رو شده اند. ارده پرتقالی، ارده شکلاتی، ارده با طعم توت فرنگی و… همه و همه نمونه هایی از انواع ارده طعم دار هستند. لازم به ذکر است که قیمت ارده طعم دار گران تر از سایر انواع ارده است. استفاده از این نوع ارده به آن دسته از افرادی که علاقه چندانی به طعم سنتی ارده ندارند، توصیه می شود.

 

ارده طعم دار

 

 

آشنایی با خوشمزه های کنجدی
حتما بخوانید
کنجد رو با چی بخوریم

کنجد رو با چی بخوریم؟

پاسخ به سوال پر تکرار شما؛ کنجد رو با چی بخوریم؟

شاید شما هم به آن دسته از افرادی تعلق داشته باشید که از خواص متعدد و متنوع کنجد آگاه هستید و علاقه زیادی به گنجاندن این خوشمزه مقوی در برنامه غذایی خود دارید، اما نمی دانید که این دانه های پر خاصیت را به همراه چه مواد دیگری می توان مورد استفاده قرار داد. از همین رو همواره می پرسید که کنجد رو با چی بخوریم؟

 

❗❗به دلیل طعم خاص کنجد ممکن است از آن خوشتان نیاید ولی شما می توانید از فراوردهای کنجدی مانند ارده و حلوا ارده که طعم بهتری دارند و یا در پخت غذاهای خود از روغن کنجد استفاده کنید برای خرید ارده و حلوا ارده و روغن کنجد به فروشگاه کنجد لند مراجعه کنید.❗❗

 

جالب و در عین حال لازم است بدانید که پاسخ های زیادی برای سوال کنجد رو با چی بخوریم، وجود دارد. اهمیت آشنایی با خوراکی هایی که خوردن آن ها به همراه کنجد می تواند ترکیبی بی نظیر را ایجاد کند، ما را بر آن داشته است که در ادامه به معرفی خوراکی های قابل استفاده با کنجد بپردازیم. اگر قصد دارید پاسخ سوال کنجد رو با چی بخوریم را دریافت کنید، تا پایان همراه ما باشید!

 

ترکیب هایی بی نظیر بر پایه کنجد

  • کنجد رو با چی بخوریم؟ با عسل!

 

کنجد رو با چی بخوریم؟ با عسل!

آیا تا به حال ترکیب کنجد و عسل را امتحان کرده اید؟ بی شک شیفته اش خواهید شد. کنجد که یکی از محبوب ترین دانه های روغنی گیاهی است، سرشار از خاصیت بوده و یکی از مقوی ترین و مغذی ترین خوراکی هایی است که ما استفاده از آن را به شما توصیه می کنیم.

دانه های کنجد اگرچه بسیار کوچک و ریز هستند، اما مواد معدنی فراوانی را در ساختار خود ذخیره کرده اند. کنجد منبع غنی آهن، کلسیم، روی، منگنز، چربی های سالم و… بوده و از همین رو از محبوبیت فراوانی در میان مصرف کنندگان برخوردار است. این دانه های کوچک ضمن پیشگیری از ابتلا به دیابت و سرطان، به سلامت قلب کمک کرده و از پوکی استخوان جلوگیری به عمل می آورند.

عسل را از دیرباز تاکنون با خاصیت شفابخشی آن می شناسند. این خوشمزه پرطرفدار نیز سرشار از خواص گوناگون بوده و ترکیب آن با کنجد می تواند منجر به تهیه یک بمب خاصیت و انرژی شود. اگر از ما بپرسید که کنجد رو با چی بخوریم؟ ما معجون کنجد و عسل را به عنوان یک گزینه طلایی به شما پیشنهاد می دهیم.

 

  • کنجد رو با چی بخوریم؟ با خرما!

 

کنجد رو با چی بخوریم؟ با خرما!

 

ترکیب خرما و کنجد یکی دیگر از دوست داشتنی ترین ترکیب های جهان هستی است. این دو خوشمزه پر خاصیت که طرفداران بی شماری دارند، در ترکیب با یکدیگر بی نظیر عمل کرده و یک خوراکی مقوی را ایجاد می کنند. آیا تا به حال خرما را به همراه کنجد استفاده کرده اید؟ از طعم و خواص این ترکیب طلایی هرچه برایتان بگوییم، کم است. بی شک با یک بار امتحان به خیل وسیع هوادارانش خواهید پیوست.

برخی خواص کنجد را پیش تر معرفی کردیم. این بار نوبت به معرفی خواص شگفت انگیز خرما است تا درک خاصیت های بی شمار کنجد و خرما برایتان راحت تر شده و هرکس از شما پرسید که کنجد رو با چی بخوریم؟ با اطمینان بگویید با خرما!

خوردن خرما بسیاری از ویتامین های مورد نیاز بدن را تامین می کند. خرما منبع غنی ویتامین های گوناگون و مواد معدنی مختلف بوده و ضمن کمک به رشد استخوان ها، سلامت چشم ها را نیز تضمین می کند. کاهش کلسترول، سلامت روده، سلامت معده، تقویت عملکرد عمومی بدن، تقویت سیستم ایمنی بدن و… همه و همه از مهم ترین خواص خرما هستند که در صورت ترکیب با کنجد می توانند چندین برابر شوند.

 

  • کنجد رو با چی بخوریم؟ باغذا!

 

کنجد رو با چی بخوریم؟ باغذا!

 

اگر هنوز هم می پرسید کنجد رو با چی بخوریم؟ این بار به شما خواهیم گفت با غذاهای مختلف!

شما می توانید دانه های کنجد را به همراه غذاهای مختلف مورد استفاده قرار دهید. برای مثال می توانید از این خوشمزه های مغذی در تهیه کوکو استفاده کرده و یا با یک ته دیگ سیب زمینی و کنجد مهمان هایتان را شگفت زده کنید. استفاده از کنجد در سوپ کودکان خواص بی شماری را برای آنان به دنبال خواهد داشت.

 

خواص کنجد؛ شگفت انگیز و باور نکردنی!
حتما بخوانید
مضرات ارده کنجد

آشنایی با مضرات ارده کنجد

مضرات ارده کنجد چیست؟

ارده کنجد یکی از پر طرفدارترین و محبوب ترین فرآورده های کنجد می باشد. این خوراکی مقوی اگرچه از خاصیت های فراوانی برخوردار است، اما در عین حال مضراتی نیز دارد. اطلاع از فواید و مضرات ارده کنجد برای علاقه مندان به این فرآورده مغذی بسیار حائز اهمیت است. از همین رو بر آن شدیم که در ادامه ضمن معرفی مختصر خواص متعدد ارده کنجد، به بررسی مضرات ارده کنجد نیز بپردازیم.

 

❗❗به دلیل طعم خاص کنجد ممکن است از آن خوشتان نیاید ولی شما می توانید از فراوردهای کنجدی مانند ارده و حلوا ارده که طعم بهتری دارند و یا در پخت غذاهای خود از روغن کنجد استفاده کنید برای خرید ارده و حلوا ارده و روغن کنجد به فروشگاه کنجد لند مراجعه کنید.❗❗

 

ارده کنجد که یکی از معروف ترین فرآورده های این دانه های ریز و روغنی است، از کوبیدن و له کردن کنجد به دست آمده و فاقد هرگونه ماده شیمیایی و غیر شیمیایی است. بر اساس مبانی طب سنتی کنجد و فرآورده های آن نقش قابل توجهی در درمان بیماری های قلبی، دیابت و آرتروز دارند. کاهش فشارخون، کاهش کلسترول خون، تسکین دردهای استخوانی، تامین انرژی مورد نیاز بدن، تامین مواد معدنی مورد نیاز بدن، پیشگیری از ابتلا به سرطان، پیشگیری از ابتلا به دیابت و… همه و همه نمونه هایی از خواص ارده کنجد به شمار می آیند.

 

نمونه هایی از مضرات ارده کنجد

 

مضرات ارده کنجد

 

اگرچه خواص کنجد و ارده کنجد بی شمار است، اما از تعدد مضرات ارده کنجد نیر نباید چشم پوشی نمود. طب سنتی طبیعت ارده کنجد را گرم و تر اعلام نموده و بر همین اساس استفاده از این فرآورده پر خاصیت کنجدی را به سرد مزاجان توصیه می کند. حال آن که اگر افراد گرم مزاج در مصرف ارده کنجد و سایر فرآورده های آن زیاده روی کرده و جانب احتیاط را رعایت نکنند، ممکن است با مشکلاتی نظیر بروز جوش در صورت و بدن رو به رو شوند.

یکی از مهم ترین خواص ارده کنجد تامین انرژی مورد نیاز بدن است. این خوراکی پر طرفدار انرژی زیادی را به بدن تزریق نموده و بنابراین جزء خوراکی های پر کالری به شمار می آید. استفاده از ارده کنجد به آن دسته از افرادی که در طول روز فعالیت های بدنی شدید داشته و به همین دلیل دچار خستگی و افت انرژی می شوند، توصیه می شود. اما اگر جزء افراد کم تحرکی هستید که فعالیت روزانه شما کم است، برای مثال بیشتر از 20 دقیقه در طول روز پیاده روی منظم ندارید و ورزش و فعالیت سنگین نمی کنید، از مضرات ارده کنجد غافل نباشید که مبادا چاق شوید!

یکی دیگر از مهم ترین مضرات اره کنجد ضررهایی است که این خوشمزه پر طرفدار برای بیماران دیابتی به دنبال دارد. از همین رو به افرادی که از ابتلا به دیابت رنج می برند، توصیه می شود که جانب احتیاط را در مصرف ارده کنجد رعایت کرده و بدین ترتیب گامی مهم در سلامت خود بردارند.

از دیگر مضرات ارده کنجد می توان به انسداد معده، کاهش قندخون، کاهش فشارخون و… اشاره کرد.

خواص ارده و شیره برای کبد چرب
حتما بخوانید
ارده و شیره برای کبد چرب

خواص ارده و شیره برای کبد چرب

ارده و شیره برای کبد چرب چه خواصی دارد؟

ارده یکی از مقوی ترین فرآورده های کنجد است که از کوبیدن و له کردن این دانه های کوچک و مغذی تهیه می گردد. این ماده در صورت ترکیب شدن با شیره خرما یا شیره انگور به یک بمب خاصیت و انرژی تبدیل می شود. اگرچه ارده و شیره دارای خواص متعدد و متنوعی هستند، اما خواص بی نظیر ارده و شیره برای کبد چرب جزء شگفت انگیزترین خواص این خوشمزه مغذی است.

 

❗❗به دلیل طعم خاص کنجد ممکن است از آن خوشتان نیاید ولی شما می توانید از فراوردهای کنجدی مانند ارده و حلوا ارده که طعم بهتری دارند و یا در پخت غذاهای خود از روغن کنجد استفاده کنید برای خرید ارده و حلوا ارده و روغن کنجد به فروشگاه کنجد لند مراجعه کنید.❗❗

 

ارده خود به تنهایی سرشار از خاصیت بوده و گاها به عنوان یک غذای کامل مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از این فرآورده کنجدی به ویژه در وعده صبحانه درمیان ما ایرانی ها بسیار رایج است.

 

ارده و شیره برای کبد چرب

 

شیره انگور که اغلب به عنوان مکمل ارده مورد استفاده قرار می گیرد، علاوه بر این که طعم بی نظیری به آن می بخشد، خواص منحصر به فرد آن را افزایش می دهد. بهبود کم خونی، پیشگیری از سرطان، انرژی زایی و… همه و همه از مهم ترین خاصیت های شیره انگور است. شیره خرما نیز دارای خواص متعدد و متنوعی است که از جمله مهم ترین آن ها می توان به تامین مواد معدنی مورد نیاز بدن همچون آهن، تامین انرژی مورد نیاز بدن و مواردی از این قبیل اشاره نمود.

بی شک ترکیب ارده و شیره خرما یا شیره انگور می تواند منجر به تهیه یک ارده و شیره پر خاصیت و خوشمزه شود. خواص ارده و شیره برای کبد چرب موجب محبوبیت این معجون در میان مبتلایان به کبد چرب شده است. اگر قصد پیشگیری از ابتلا به کبد چرب دارید و یا می خواهید به درمان کبد چرب خود بپردازید، از خواص مختلف ارده و شیره برای کبد چرب غافل نشوید!

نمونه هایی از خواص ارده و شیره برای کبد چرب

جالب و در عین حال لازم است بدانید که ارده و شیره به عنوان یک محرک کبدی عمل نموده و به بهبود خون سازی کمک شایانی می کند. ارده به دلیل برخورداری از ترکیبات آنتی اکسیدانی به دفع سموم از کبد کمک کرده و بدین ترتیب به مشکلات کبدی پایان می دهد. اگر به دنبال یک خوراکی مفید برای درمان کبد چرب هستید، ارده و شیره بهترین و مقوی ترین گزینه برای شما است.

 

مصرف ارده شیره برای دیابتی ها
حتما بخوانید
خواص ارده در طب سنتی

آشنایی با خواص ارده در طب سنتی

 خواص ارده در طب سنتی چیست؟

ارده یکی از پرطرفدارترین فرآورده های کنجد است که استفاده از آن در میان مردم از دیرباز تاکنون رواج داشته است. خواص ارده در طب سنتی بسیار متعدد و متنوع می باشد.

ارده را از کوبیدن و له کردن کنجد تهیه کرده و در تولید فرآورده های دیگری همچون حلوا ارده مورد استفاده قرار می دهند. به عقیده طب سنتی این خوراکی های بی نظیر از طبعی گرم برخوردار بوده و استفاده از آن ها به افراد سرد مزاج توصیه می شود.

 

❗❗به دلیل طعم خاص کنجد ممکن است از آن خوشتان نیاید ولی شما می توانید از فراوردهای کنجدی مانند ارده و حلوا ارده که طعم بهتری دارند و یا در پخت غذاهای خود از روغن کنجد استفاده کنید برای خرید ارده و حلوا ارده و روغن کنجد به فروشگاه کنجد لند مراجعه کنید.❗❗

 

خواص ارده در طب سنتی فراوان است. از جمله مهم ترین و شگفت انگیزترین خواص ارده در طب سنتی می توان به تقویت قوای جنسی، تقویت حافظه، لاغری، نرم شدن سینه، روان شدن سیستم گوارش، مسهل، رفع دانه های چرکی، تسکین درد، کاهش فشارخون، بهبود عملکرد کلیه و کبد، تامین انرژی مورد نیاز بدن، پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان و… اشاره کرد.

 

خواص ارده در طب سنتی

 

طب سنتی به آن دسته از بانوانی که قاعدگی نامنظم داشته و از تاخیر در زمان قاعدگی خود رنج می برند، توصیه می کند که ارده را در سبد غذایی خود بگنجانند. ارده همچنین نقش قابل توجهی در درمان بیماری های زنانه و رحم و بهبود کم خونی داشته و از همین رو به یکی از پر طرفدارترین خوراکی ها در میان خانم ها تبدیل شده است. خواص ارده در طب سنتی برای زنان بر هیچ کس پوشیده نیست.

بهترین ماده برای کاهش فشارخون و دفع اوره از بدن از نظر طب سنتی ارده است. ارده به دلیل طبع گرمی که دارد، به خروج رطوبت از بدن کمک می کند و این یکی از مهم ترین خواص ارده در طب سنتی به شمار می آید.

ارده سرشار از مواد معدنی مختلف همچون آهن، روی، کلسیم، منگنز، فسفر و… بوده و نقش قابل توجهی را در تامین انرژی بدن به ویژه برای آن دسته از افرادی که در طول روز فعالیت های سنگینی داشته و احساس خستگی می کنند، ایفا می نماید.

 

آشنایی با خواص و فواید ارده
حتما بخوانید

 

  • تذکر مهم

مصرف ارده به دلیل برخورداری از طبع گرم و به تبع آن غلیظ شدن صفرا زمینه بروز جوش در صورت و کل بدن را در افراد گرم مزاج تشدید می کند. بنابراین رعایت اعتدال در مصرف این خوشمزه پر طرفدار برای گرم مزاجان بسیار حائز اهمیت است.

ارده شیره برای دیابتی ها

مصرف ارده شیره برای دیابتی ها

خواص مصرف ارده شیره برای دیابتی ها

شاید شما هم به آن دسته از افرادی تعلق داشته باشید که این سوال ذهنتان را به خود مشغول کرده است: مصرف ارده شیره برای دیابتی ها مفید است یا مضر؟

ارده شیره که از ترکیب ارده و شیره خرما یا شیره انگور تهیه می شود، معجون بی نظیری است که به دلیل برخورداری از خواص و فواید متعدد به محبوبیت فراوانی در میان مصرف کنندگان دست پیدا کرده است. اگرچه استفاده از این خوشمزه پر خاصیت به گروه های مختلف توصیه می گردد، اما در رابطه با بیماران دیابتی باید با احتیاط تصمیم گرفت.

 

کنجد لند عرضه کننده محصولات کنجدی اصل از اردکان

🔺 به دلیل طعم خاص کنجد ممکن است از آن خوشتان نیاید ولی شما می توانید از فراوردهای کنجدی مانند ارده و حلوا ارده که طعم بهتری دارند و یا در پخت غذاهای خود از روغن کنجد استفاده کنید برای خرید ارده و حلوا ارده و روغن کنجد به فروشگاه کنجد لند مراجعه کنید.🔺

ارده که یکی از پرطرفدارترین فرآورده های کنجدی است، از ارزش غذایی و دارویی قابل توجهی برخوردار می باشد. تنها ماده ای که در تهیه ارده مورد استفاده قرار می گیرد، کنجد است. از همین رو طعم ارده تقریبا به تلخی زده و استفاده از آن به تنهایی چندان رایج نیست. بسیاری از افراد استفاده از حلوا ارده وحلوا شکری را به دلیل شیرین بودن ترجیح داده و بدین نحو استفاده از فرآورده های کنجدی را در برنامه غذایی خود جای می دهند. آیا این کار درست است؟

 

خواص مصرف ارده شیره برای دیابتی ها

 

جالب و در عین حال لازم است بدانید که قند موجود در حلوا ارده و حلوا شکری برای افراد مبتلا به دیابت بسیار مضر است. بنابراین توصیه می شود که این افراد از خوردن حلوا ارده و حلوا شکری پرهیز نمایند. خوردن ارده به تنهایی نیز به دلیل طعم خاصی که دارد، با ذائقه بسیاری از این افراد سازگار نیست. چاره چیست؟ چه باید کرد؟

بهترین گزینه برای افراد دیابتی مصرف ارده شیره است. مصرف ارده شیره برای دیابتی ها خواص گوناگونی را در پی دارد. ارده به تنهایی یک بمب انرژی و خاصیت به شمار می آید. حال فکرش را بکنید که اگر به آن شیره خرما یا شیره انگور اضافه کنید، ترکیب حاصل چقدر پر خاصیت خواهد بود!

 

آشنایی با خواص کنجد و عسل برای لاغری
حتما بخوانید

 

نمونه هایی از خواص بی نظیر ارده شیره برای دیابتی ها

مصرف ارده شیره برای دیابتی ها به ویژه در فصول سرد سال توصیه می شود. رفع چاقی، کاهش اشتها، برخورداری از مواد معدنی گوناگون همچون آهن، روی، منگنز، پتاسیم و…، کاهش کلسترول خون، کاهش فشارخون و از همه مهم تر تنظیم قندخون از جمله مهم ترین خواص ارده شیره برای دیابتی ها است. افراد دیابتی می توانند ارده شیره را به عنوان مکمل داروهای کاهنده قندخون در رژیم غذایی خود مورد استفاده قرار دهند. ارده شیره برای دیابتی ها موجب کاهش چشمگیر قند و هموگلوبین خون می شود!

خواص و فواید ارده

آشنایی با خواص و فواید ارده

خواص و فواید ارده چیست؟

ارده یکی از مقوی ترین و مغذی ترین فرآورده های کنجد است که به عنوان یک ماده غذایی کاملا طبیعی شناخته شده و مورد استقبال مردم قرار گرفته است. امروزه خواص و فواید ارده بر هیچ کس پوشیده نیست. پیش از پرداختن به معرفی و بررسی خواص و فواید ارده، بهتر است با ارده که یک خوراکی خوشمزه و محبوب است، آشنا شویم.

 

کنجد لند عرضه کننده محصولات کنجدی اصل از اردکان

🔺 به دلیل طعم خاص کنجد ممکن است از آن خوشتان نیاید ولی شما می توانید از فراوردهای کنجدی مانند ارده و حلوا ارده که طعم بهتری دارند و یا در پخت غذاهای خود از روغن کنجد استفاده کنید برای خرید ارده و حلوا ارده و روغن کنجد به فروشگاه کنجد لند مراجعه کنید.🔺

ارده؛ بمب انرژی و خاصیت

 

خواص و فواید ارده چیست؟

 

ارده نوعی غذای پر خاصیت و خوشمزه است که در تهیه آن از کنجد کوبیده شده استفاده می کنند. شاید برایتان جالب باشد بدانید که بسیاری از افراد ارده را به عنوان یک ماده غذایی کامل به ویژه در وعده صبحانه مورد استفاده قرار می دهند.

عدم وجود افزودنی های شیمیایی و غیر شیمیایی در ارده موجب محبوبیت و معروفیت فراوان آن در میان مصرف کنندگان شده است. به عبارت ساده تر می توان گفت که شما با خوردن ارده یک غذای صد درصد طبیعی را مورد استفاده قرار می دهید که منبع غنی انواع ویتامین، پروتئین، فسفر، منگنز، منیزیم، آهن و… می باشد.

ماده اصلی و تنها ماده به کار گرفته شده در تهیه ارده، کنجد است. یعنی با استفاده  از همین یک قلم می توان یک ماده غذایی با خواص شگفت انگیز تهیه کرده و مورد استفاده قرار داد.

حال که با ارده آشنا شده و آن را به عنوان یک غذای مقوی شناختیم، زمان آن فرا رسیده است که خواص و فواید ارده را بیان کرده و بدین ترتیب بر اشتیاق شما برای مصرف آن بیفزاییم.

 

همه چیز درباره خواص حلوا ارده
حتما بخوانید

 

  • برخورداری از ارزش غذایی بالا

همان گونه که پیش تر نیز اشاره کردیم، ارده از دانه های کنجد تهیه می شود. کنجد و به تبع آن ارده کنجد منبع غنی پروتئین محسوب شده و به دلیل برخورداری ارزش غذایی بالا بسیار محبوب است. کلسیم، اسید فولیک، چربی سالم، روی، منیزیم و… همه و همه مواد معدنی ای هستند که به مقدار قابل توجه در ارده وجود دارند.

  • تامین انرژی موردنیاز بدن

یکی از مهم ترین خواص و فواید ارده خاصیت انرژی زایی آن است. استفاده از این خوشمزه پرطرفدار به ویژه در فصل زمستان که بدن نیازمند انرژی بیشتری برای گرم کردن خود می باشد، رایج است. اگر در طول روز احساس خستگی می کنید، استفاده از انواع انرژی زای حاوی قند نظیر شکلات و آبنبات را کنار گذاشته و به خواص و فواید ارده در این زمینه پناه ببرید.

  • نرم کنندگی

دانه های کنجد به کار گرفته شده در تهیه ارده مغذی و نرم کننده هستند. بنابراین می توان گفت که یکی از مهم ترین خواص و فواید ارده نرم کردن سینه می باشد. این ماده غذایی سرشار از خوراکی همچنین ملین و مسهل بوده و از همین رو استفاده از آن به افرادی که به یبوست مبتلا هستند، توصیه می گردد.

  • چاق کنندگی

یکی از مهم ترین خواص و فواید ارده که سبب محبوبیت آن در میان لاغر اندام ها شده است، خاصیت چاق کنندگی این خوراکی خوش طعم است. ارده کنجد به دلیل برخورداری از چربی سالم و مواد مغذی گوناگون به رفع کمبودهای بدن فرد پرداخته و بدین ترتیب زمینه افزایش وزن وی را فراهم می سازد. افزایش حجم عضلات از دیگر خواص و فواید ارده به شمار می آید. از همین رو ورزشکاران نیز به این خوشمزه پر خاصیت بسیار علاقه مند هستند.

 

ارده؛ خوشمزه ای با خواص شگفت انگیز

 

  • تقویت سلامت قلب

ارده نقش مهمی در تقویت سلامت قلب دارد. این خوراکی مقوی به دلیل برخورداری از مواد معدنی مفید فراوان به سلامت قلب کمک کرده و از گرفتگی عروق آن جلوگیری به عمل می آورد. ارده همچنین کلسترول بد خون را کاهش داده و میزان فشارخون فرد را در حد تعادل حفظ می کند.

  • تقویت حافظه

تقویت حافظه یکی دیگر از خواص و فواید ارده است. از همین رو استفاده از ارده کنجد به آن دسته از افرادی که در انجام امورشان به تمرکز کافی و حافظه قوی احتیاج دارند، توصیه می گردد. دانش آموزان مهم ترین مثال برای این دسته از افراد هستند.

  • سلامت استخوان ها

از آن جا که ارده سرشار از کلسیم است و کلسیم نیز یکی از مهم ترین مواد مورد نیاز برای سلامت استخوان ها است، می توان نتیجه گرفت که استفاده از ارده کنجد نقش مهمی در سلامت استخوان ها و کاهش دردهای استخوانی ایفا می کند. این خوشمزه پر خاصیت همچنین گرمی و خشکی عضو را از بین برده و همچون آب روی آتش برای خلاصی از استخوان درد عمل می کند!

ارده را به منظور رفع مشکلات و اختلالات کبد و کلیه نیز مورد استفاده قرار می دهند. به طور کلی می توان گفت که خواص و فواید ارده بسیار متعدد و متنوع هستند. از همین رو استفاده از آن به تنهایی یا به همراه عسل به افراد مختلف توصیه می شود.

 

با کنجد چی درست کنم

آشنایی با خوشمزه های کنجدی

آشنایی با خوشمزه های کنجدی

شاید شما هم به آن دسته از افرادی تعلق دارید که با خواص بی نظیر دانه های کنجد و فرآورده های خوش طعم و مقوی آن آشنایی دارید، اما همواره این سوال ذهنتان را به خود مشغول می کند که با کنجد چی درست کنم؟!

جالب و در عین حال لازم است بدانید که پاسخ گویی به این سوال بسیار ساده است. شما با استفاده از دانه های کنجد می توانید معجون هایی بی نظیر درست کرده و یا شیرینی کنجدی بپزید. کوکوی کنجدی یکی دیگر از پر طرفدارترین غذاهایی است که کنجد نقش مهمی در تهیه آن ایفا می کند. آیا هنوز هم می پرسید با کنجد چی درست کنم؟!

قابل توجه کسانی که می پرسند با کنجد چی درست کنم؟! با ما همراه باشید تا در ادامه نمونه هایی از خوشمزه ترین غذاهای کنجدی را به شما معرفی کرده و طرز تهیه آن ها را به اختصار بیان کنیم.

 

کنجد لند عرضه کننده محصولات کنجدی اصل از اردکان

🔺 به دلیل طعم خاص کنجد ممکن است از آن خوشتان نیاید ولی شما می توانید از فراوردهای کنجدی مانند ارده و حلوا ارده که طعم بهتری دارند و یا در پخت غذاهای خود از روغن کنجد استفاده کنید برای خرید ارده و حلوا ارده و روغن کنجد به فروشگاه کنجد لند مراجعه کنید.🔺

با کنجد چی درست کنم؟ کنجد عسلی!

 

کنجد عسلی

 

کنجد عسلی یکی از خوشمزه ترین شیرینی ها و میان وعده هایی است که سرشار از خاصیت است. برای تهیه این خوشمزه ی مقوی، کافی است کنجدها را درون ظرفی ریخته و سپس داخلی سینی فر از قبل گرم شده گذاشته و حرارت فر را بر روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید. به کنجدها اجازه بدهید تغییر رنگ داده و کمی طلایی بشوند. این بدان معنی است که کنجدها تست شده اند. به یاد داشته باشید که طلایی، نه قهوه ای!

حال وقت آن فرا رسیده است که یک کاغذ روغنی را درون سینی پهن کرده و روی آن را با مقداری کره چرب کنید. در ظرف دیگر شکر و عسل ریخته و آن را بر روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنید. این کار را تا زمانی که شکر آب می شود، ادامه دهید. یعنی چیزی حدود 5 دقیقه! هنگامی که مواد داخل ظرف به جوش آمد، وقت اضافه کردن کنجد است. کنجد را به ظرف حاوی شکر و عسل جوشیده افزوده و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط گردد. مخلوط حاصل را بلافاصله روی کاغذ روغنی موجود در سینی ریخته و پهن کنید. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز و بلند به شکل دلخواه برش داده و کنار بگذارید تا کاملا سرد شود. اکنون می توانید تکه ها را از هم جدا کرده و نوش جان کنید.

 

با کنجد چی درست کنم؟ کوکوی کنجدی!

 

کوکوی کنجدی

 

اگر باز هم می پرسید با کنجد چی درست کنم؟ این بار پاسخ خواهیم داد کوکوی کنجدی!

این غذای خوشمزه که اصالت آن به چین باز می گردد، به دلیل برخورداری از مواد اولیه مقوی بسیار پر خاصیت می باشد. برای تهیه این کوکوی بی نظیر 4 یا 5 سیب زمینی متوسط را آبپز نموده، نصف سینه مرغ را آبپز و چرخ کرده، یک پیاز متوسط را رنده کرده و یک قاشق غذاخوری زعفران را دم کنید. 4 عدد تخم مرغ، کنجد، نمک و فلفل از دیگر مواد اولیه مورد نیاز برای آموزش تهیه کوکو کنجدی به آن دسته از افرادی است که همواره می پرسند با کنجد چی درست کنم؟!

سیب زمینی های پخته شده را رنده کرده و با پیاز متوسط رنده شده مخلوط می کنیم. حال وقت افزودن مرغ چرخ شده است. در آخر هم زعفران دم کرده، نمک و فلفل و تخم مرغ را اضافه نموده و به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیری یکدست حاصل شود. در صورت شل بودن مواد می توانید مقداری آرد سوخاری به آن بیفزایید. به اندازه یک گردو از مواد آماده شده برداشته و گرد کنید. سپس آن را در کنجد غلتانده و داخل روغن سرخ کنید. سرخ کردن را تا جایی ادامه دهید که کوکوی کنجدی شما طلایی رنگ شود. نوش جان!

کنجد را چگونه بخوریم؟
حتما بخوانید

با کنجد چی درست کنم؟ ارده کنجد!

 

ارده کنجد

 

یکی دیگر از پر تکرارترین پاسخ ها به سوال با کنجد چی درست کنم، ارده کنجد می باشد. جالب و در عین حال لازم است بدانید که تهیه ارده کنجد کار دشواری نبوده و شما به خوبی از پس آن بر خواهید آمد. به منظور تهیه ارده کنجد نخست باید کنجدی را که از پیش پوست کنده و تمیز کرده اید، درون یک تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. تفت دادن کنجد را تا زمانی که دانه ها کمی تغییر رنگ داده و بوی آن ها خارج می گردد، ادامه دهید. برای جلوگیری از سوختن کنجدها به طور مداوم آن ها را هم بزنید.

پس از این که کنجدها به اندازه کافی سرخ شدند، فورا آن ها را از روی شعله پایین آورده و درون مخلوط کن بریزید تا کمی خرد شوند. سپس آن ها را با قاشق هم زده و مجددا مخلوط کن را روشن کنید. این کار را تا زمانی که کنجدها به طور کامل خرد شده و مخلوطی روان به دست می آید، ادامه دهید. به ارده اجازه دهید تا به طور کامل خنک شده و سپس آن را داخل ظرفی شیشه ای و خشک ریخته و در محلی تاریک و خنک بگذارید. این خوشمزه مقوی را به همراه عسل، خرما، شیر انگور و… مصرف کرده و لذت ببرید.

اگر باز هم بپرسید با کنجد چی درست کنم، ما می گوییم معجون کنجد و عسل، معجون کنجد و شیره انگور، خرما کنجدی و صدها غذای سالم و ساده دیگر… پس تنبلی را کنار گذاشته، علامت سوال با کنجد چی درست کنم را خاموش نموده و دست به کار شوید!

خواص کنجد برای کبد

آشنایی با خواص کنجد برای کبد

 خواص کنجد برای کبد چیست؟

کنجد یکی از مقوی ترین دانه های روغنی گیاهی است که استفاده از آن به دلیل برخورداری از خواص بی نظیر درمیان مردم رواج قابل توجهی پیدا کرده است. خواص کنجد برای کبد بر هیچ کس پوشیده نیست. اگر کبد چرب دارید و از این موضوع رنج می برید، با مصرف کنجد به جنگ آن بروید و شکستش دهید. البته به یاد داشته باشید که تعادل در مصرف کنجد بسیار مهم است. وگرنه خدای نکرده از آن طرف بام می افتید!

 

کنجد لند عرضه کننده محصولات کنجدی اصل از اردکان

🔺 به دلیل طعم خاص کنجد ممکن است از آن خوشتان نیاید ولی شما می توانید از فراوردهای کنجدی مانند ارده و حلوا ارده که طعم بهتری دارند و یا در پخت غذاهای خود از روغن کنجد استفاده کنید برای خرید ارده و حلوا ارده و روغن کنجد به فروشگاه کنجد لند مراجعه کنید.🔺

همان گونه که می دانید، کبد یکی از حیاتی ترین اعضای بدن است که نقش چشمگیری در متابولیسم و سوخت و ساز بدن دارد. بی شک بروز هر نوع اختلال در نحوه عملکرد کبد می تواند مشکلات جبران ناپذیری را برای سلامت فرد به دنبال داشته باشد. به یاد داشته باشید که کبد چرب را با نام مرگ خاموش می شناسند. بنابراین در صورت مشاهده هر گونه علائم سریعا درمان را آغاز نمایید. گام اول درمان را با انتخاب یک رژیم غذایی مناسب محکم بردارید.

درمان کبد چرب با کنجد

 

شاید برایتان جالب باشد بدانید که خواص کنجد برای کبد بسیار متعدد و متنوع است. استفاده از کنجد برای درمان کبد چرب یکی از بهترین روش هایی است که متخصصان آن را تایید کرده اند.

نتایج تحقیقات انجام شده حاکی از آن است که کنجد به دلیل برخورداری از خاصیت های فراوان قادر است در مدت زمان کوتاهی کبد چرب را بازسازی نموده و سلامت از دست رفته آن را باز گرداند.

چربی سالم کنجد در کنار رژیم غذایی مناسب و ورزش مداوم می تواند به مشکلات کبدی پایان دهد. خواص کنجد برای کبد تنها در زمینه درمان بیماری های کبدی نیست. همان طورکه می دانید؛ پیشگیری از بروز هر بیماری از درمان آن ساده تر، کم دردسرتر و مقرون به صرفه تر است. اگر قصد دارید از ابتلا به بیماری های کبدی جلوگیری به عمل آورده و سلامت خود را تضمین کنید، استفاده منظم از کنجد، فرآورده های کنجدی و روغن کنجد را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید.

لازم به ذکر است که استفاده بی رویه از کنجد می تواند دردسر ساز شده و سلامت فرد را به خطر بیندازد. بنابراین جانب احتیاط را در مصرف کنجد رعایت نموده و از خواص کنجد برای کبد غافل نباشید.

 

آشنایی با بهترین نوع کنجد برای روغن گیری
حتما بخوانید