خواص مصرف ارده شیره برای دیابتی ها
شاید شما هم به آن دسته از افرادی تعلق داشته باشید که این سوال ذهنتان را به خود مشغول کرده است: مصرف ارده شیره برای دیابتی ها مفید است یا مضر؟
ارده شیره که از ترکیب ارده و شیره خرما یا شیره انگور تهیه می شود، معجون بی نظیری است که به دلیل برخورداری از خواص و فواید متعدد به محبوبیت فراوانی در میان مصرف کنندگان دست پیدا کرده است. اگرچه استفاده از این خوشمزه پر خاصیت به گروه های مختلف توصیه می گردد، اما در رابطه با بیماران دیابتی باید با احتیاط تصمیم گرفت.
ارده که یکی از پرطرفدارترین فرآورده های کنجدی است، از ارزش غذایی و دارویی قابل توجهی برخوردار می باشد. تنها ماده ای که در تهیه ارده مورد استفاده قرار می گیرد، کنجد است. از همین رو طعم ارده تقریبا به تلخی زده و استفاده از آن به تنهایی چندان رایج نیست. بسیاری از افراد استفاده از حلوا ارده وحلوا شکری را به دلیل شیرین بودن ترجیح داده و بدین نحو استفاده از فرآورده های کنجدی را در برنامه غذایی خود جای می دهند. آیا این کار درست است؟
جالب و در عین حال لازم است بدانید که قند موجود در حلوا ارده و حلوا شکری برای افراد مبتلا به دیابت بسیار مضر است. بنابراین توصیه می شود که این افراد از خوردن حلوا ارده و حلوا شکری پرهیز نمایند. خوردن ارده به تنهایی نیز به دلیل طعم خاصی که دارد، با ذائقه بسیاری از این افراد سازگار نیست. چاره چیست؟ چه باید کرد؟
بهترین گزینه برای افراد دیابتی مصرف ارده شیره است. مصرف ارده شیره برای دیابتی ها خواص گوناگونی را در پی دارد. ارده به تنهایی یک بمب انرژی و خاصیت به شمار می آید. حال فکرش را بکنید که اگر به آن شیره خرما یا شیره انگور اضافه کنید، ترکیب حاصل چقدر پر خاصیت خواهد بود!
نمونه هایی از خواص بی نظیر ارده شیره برای دیابتی ها
مصرف ارده شیره برای دیابتی ها به ویژه در فصول سرد سال توصیه می شود. رفع چاقی، کاهش اشتها، برخورداری از مواد معدنی گوناگون همچون آهن، روی، منگنز، پتاسیم و…، کاهش کلسترول خون، کاهش فشارخون و از همه مهم تر تنظیم قندخون از جمله مهم ترین خواص ارده شیره برای دیابتی ها است. افراد دیابتی می توانند ارده شیره را به عنوان مکمل داروهای کاهنده قندخون در رژیم غذایی خود مورد استفاده قرار دهند. ارده شیره برای دیابتی ها موجب کاهش چشمگیر قند و هموگلوبین خون می شود!